Thomas Van Eeckhout

Managing partner, EASI

de CEO van het Leuvense IT-bedrijf EASI komt toelichten waarom 'geluk'één van hun pijlers is. Spreken over geluk is niet vanzelfsprekend. Voor velen wordt het al snel te theoretisch, te cliché. Geluk gaat veel verder dan een verse fruitmand of een Playstation. Ze zetten in op verschillende behoeftes van werknemers.

19u35

26 maart 2020 Donderdagavond

CEO EASI: how to combine happiness & performance

 

Thomas Van Eeckhout, CEO van EASI zal toelichten waarom 'geluk' één van de belangrijkste fundamenten van een bedrijf is. Spreken over geluk is niet vanzelfsprekend. Voor velen wordt het al snel te theoretisch, te cliché. Geluk gaat veel verder dan een verse fruitmand of een Playstation. Ze zetten in op verschillende behoeftes van werknemers.

 

Thomas Van Eeckhout nam eind september 2019 samen met Jean-François Herremans de fakkel over van Salvatore Curaba die het bedrijf 20 jaar geleden oprichtte. EASI is een cloud, security en software-leverancier met hoofdzetel in Nijvel, kantoren in Leuven, Genk en Gent en werd begin oktober 2019 nog verkozen tot Franstalige Onderneming van het Jaar.