De Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer geeft elk jaar een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich weet te toetsen aan de waarden van JCI, Junior Chamber International. De organisatie van de Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2020 is in handen van volgende JCI-afdelingen:

– JCI Brussel vzw
– JCI Leuven vzw

Dankzij de steun van de bedrijven die zich willen koppelen aan het positief imago van dit event, creëren wij een uniek netwerkplatform. Een platform dat de mogelijkheid biedt om ervaringen uit te wisselen tussen de gevestigde waarden en zij die het nog moeten waarmaken. Een uniek forum dat meerwaarde biedt waarop Vlaams-Brabant trots is: ondernemerschap. Naast de erkenning voor de persoon in kwestie wil het district JCI Vlaams-Brabant via deze weg zowel hun eigen organisatie als de Provincie mee in het daglicht plaatsen.

De werking van JCI zorgt ervoor dat jonge ondernemers persoonlijke groei realiseren en hierdoor hun professionele activiteiten verder kunnen ontplooien. Wij zijn dan ook als organisatie overtuigd van dit project. Niet enkel door de enorme opkomst van ondernemers, kaderleden en ondernemende jongeren, maar ook door de reacties die wij kregen in de media. De laatste maanden spraken we ook met verschillende (media)partners en werkgeversorganisaties zodat ook in 2019 de Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar een schitterend netwerkevent wordt.

Hebt u vragen over het evenement of over de registratie? Neem dan zeker contact met ons op via dit emailadres.

Ontdek 4 straffe ondernemersverhalen

€ 35

SAMENVATTING VOORBIJE 9 EDITIES

+
Visionary Keynotes
+
Sponsors
+
Straffe kandidaten
+
Deelnemers

HAAST JE! Boek je ticket

Schrijf je in op onze nieuwsbrief